Varainhoito

Taaleri Varainhoito on aktiivinen ja välittävä varainhoidon kumppani. Haluamme parantaa asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia näkemyksellisen sijoitustoiminnan ja merkityksellisten sijoituskohteiden kautta. Uskomme yhteisöllisyyteen ja ratkaisumme kumpuavat aina asiakkaan tarpeista. Voit omistaa avullamme, voit omistaa kanssamme ja voit omistaa myös meitä.

Siirry sivustolle

Energia

Taaleri Energia kehittää teollisen kokoluokan tuuli- ja aurinkovoimahankkeita sekä sijoittaa niihin. Uusiutuvan energian kohteisiin erikoistunut sijoitustiimimme on yksi Euroopan suurimmista ja yhdessä sijoittajiemme kanssa työskentelemme tavoitteellisesti vauhdittaaksemme uusiutuviin energiamuotoihin siirtymistä maailmanlaajuisesti.

Siirry sivustolle

Kapitaali

Taaleri Kapitaali on yritysrahoituspalveluja tarjoava yhtiö, joka kuuluu Varainhoito-segmenttiin. Pystymme sekä suunnittelemaan rahoituksen rakenteen että hankkimaan rahoituksen. Emme tyydy vain perinteisiin vaihtoehtoihin, vaan hyödynnämme monipuolista osaamistamme luomalla myös uusia ennakkoluulottomia ja oivaltavia rahoitusratkaisuja.

Siirry sivustolle

Garantia

Vakuutusosakeyhtiö Garantia on takausvakuuttamiseen erikoistunut vakuutusyhtiö, joka muodostaa Taalerin Vakuutus-segmentin. Tarjoamme asiakkaillemme vaivattomia ja kustannustehokkaita takausratkaisuja sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitaalisia kanavia hyödyntäen.

Siirry sivustolle