Vahva yhteishenki ja ylpeys omasta työstä ovat aina vahvasti leimanneet kulttuuriamme.

Yhdistämme toiminnassamme osaamisen, asiantuntemuksen, yritteliäisyyden ja vahvan merkityksellisyyden. Tiimimme osaa todistetusti muuttaa mahdollisuudet onnistuneiksi sijoituksiksi.

Meitä taalerilaisia on tällä hetkellä noin 120. Meillä on syvää tietoa ja asiantuntemusta mm. energia-alasta, juridiikasta ja kiinteistöliiketoiminnasta. Joukossamme on lukuisia kaupallisen koulutuksen saaneita, mutta myös insinööriosaaminen on kasvussa. Tällä hetkellä vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat meille tärkeitä teemoja ja niissä haluamme kehittyä.

Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa Taalerin yhteisille Tehdaspäiville jakamaan tietoa toisillemme, kuulemaan eri projektien etenemisestä ja tarkentamaan yhteistä strategiaamme. Kohtaamiset toistemme kanssa ovat tärkeitä – tapahtuvat ne sitten Tehdaspäivillä, kokouksissa tai yhteisissä vapaa-ajan riennoissa. Porukkaamme kuuluu mahtava määrä eri lajien harrastajia, mutta harrastamme myös yhdessä: joogaamme, golfaamme, ratsastamme, käymme teatterissa - tai mitä milloinkin joku keksii meille ehdottaa.

Arvomme ovat aina antaneet meille tärkeät raamit työn tekemiseen. Arvomme ovat Tiedolla, taidolla, tahdolla, Uskallamme menestyä ja Toisistamme välittäen. Lue lisää arvoistamme.

Tutustu taalerilaisiin

Jenny-Li Holmström

Jenny-Li Holmström

Olen aina halunnut käyttää työaikani siten, että saisin ajallani mahdollisimman paljon positiivista muutosta aikaiseksi. Minulle tämä on tarkoittanut uusiutuvan energian edistämistä. Kun minut rekrytoitiin Taalerille 2014 ei ollut tullut mieleenkään, että tämän tyyppiselle realistiselle idealistille olisi tilaa rahoitusalalla. Väärässä olin! Olen saanut kasvaa oman mielenkiinnon kohteiden ja ambitiontason mukaisesti: olen ollut mm. lakimies, riskienhallinnasta vastaava, ESG-vastaava, perustanut uusia rahastoja, tehnyt kansainvälisiä diilejä, väitellyt telkkarissa ja maaliskuussa 2021 palasin 10 kk äitiysvapaalta. Meillä hyviä ideoita saa aina lähteä toteuttamaan ja kaikista asioista saa sanoa suoraan, ilman hierarkiaa. Tehdään kovasti töitä, mutta kun se tehdään erinomaisessa, asiantuntevassa seurassa ja yhteisen tavoitteen eteen, se tuntuu hyvältä.

Kimmo Raja

Kimmo Raja

Olen ollut osa pääomarahastojen tiimiä marraskuusta 2019 lähtien. Taaleri ei ollut itselleni kovinkaan tuttu, mutta hyppy tuntemattomaan on ehdottomasti kannattanut. Analyytikon työnkuva on hyvin laaja ja päivät kuluvat mm. taloudellisen mallinnuksen, arvonmääritysten ja raportoinnin parissa. Uudet projektit ovat olleet itselleni kuitenkin mielenkiintoisin osa ja olenkin päässyt olemaan vahvasti mukana jo useammassa hyvin erilaisessa hankkeessa. Yrittäjyys-kulttuuri ja vastuu omasta tekemisestä mahdollistavat jatkuvan oppimisen ja kasvun omalla urapolulla työkavereiden tukemana. Taalerin vahvuus edellä mainitun lisäksi on ehdottomasti se, että koko ajan tapahtuu paljon ja vastuuta saa omien kykyjen ja halujen mukaisesti.

Miika Sinettä

Miika Sinettä

Olen työskennellyt Taaleri Energialla vuodesta 2017. Uusiutuvan energian parissa työskentely motivoi, kun tietää edistävänsä kestävää kehitystä. Ala on kiehtova ja Taalerilla on tekemisen meininki. Yrittäjämäinen työympäristö antaa vapauden ja vastuun hoitaa asiat itsenäisesti, mutta yksin ei tarvitse olla. Kollegat ja esimiehet ovat asiantuntevia ja heitä on helppo lähestyä. Työajat joustavat molempiin suuntiin, mikä helpottaa sekä työn että kotiarjen pyörittämistä.

Töihin Taalerille

Tarvitsemme joukkoomme intohimoisesti työhönsä suhtautuvia, tekeviä ja yhteiseen tavoitteeseen sitoutuvia osaajia, joilla on ensiluokkainen palveluasenne asiakkaita ja kollegoja kohtaan. Olisitko kiinnostunut tulemaan joukkoomme?

Kulloinkin avoinna olevat tehtävät löydät alla olevasta listasta. Jos tehtävä kiinnostaa, laitathan hakemuksesi CV:n kera meille.

Taaleri-konsernin rekrytoinnin tietosuoja- ja rekisteriseloste

Yhteystiedot

Merja Kouznetsov

Merja Kouznetsov

HR-päällikkö
Taaleri Oyj
Helsinki
+358 40 591 7629