Vahva yhteishenki ja ylpeys omasta työstä ovat aina vahvasti leimanneet kulttuuriamme.

Yhdistämme toiminnassamme osaamisen, asiantuntemuksen, yritteliäisyyden ja vahvan merkityksellisyyden. Tiimimme osaa todistetusti muuttaa mahdollisuudet onnistuneiksi sijoituksiksi.

Meitä taalerilaisia on tällä hetkellä noin 120. Meillä on syvää tietoa ja asiantuntemusta mm. energia-alasta, juridiikasta ja kiinteistöliiketoiminnasta. Joukossamme on lukuisia kaupallisen koulutuksen saaneita, mutta myös insinööriosaaminen on kasvussa. Tällä hetkellä vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat meille tärkeitä teemoja ja niissä haluamme kehittyä.

Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa Taalerin yhteisille Tehdaspäiville jakamaan tietoa toisillemme, kuulemaan eri projektien etenemisestä ja tarkentamaan yhteistä strategiaamme. Kohtaamiset toistemme kanssa ovat tärkeitä – tapahtuvat ne sitten Tehdaspäivillä, kokouksissa tai yhteisissä vapaa-ajan riennoissa. Porukkaamme kuuluu mahtava määrä eri lajien harrastajia, mutta harrastamme myös yhdessä: joogaamme, golfaamme, ratsastamme, käymme teatterissa - tai mitä milloinkin joku keksii meille ehdottaa.

Arvomme ovat aina antaneet meille tärkeät raamit työn tekemiseen. Meitä ohjaavat asiakasymmärrys, keskinäinen kunnioitus, yrittäjyys ja eettisyys. Lue lisää arvoistamme.

Tutustu taalerilaisiin

Maija Seppälä

Maija Seppälä

Olen työskennellyt Taalerilla Pääomarahastojen kiinteistötiimissä vuoden 2017 alusta. Työtehtäviini kuuluu mm. asunto- ja kiinteistörahastojemme ja sijoituskohteidemme taloudellinen mallintaminen, erilaiset transaktioprosessit ja yhteistyökumppaneiden johtaminen. Työtehtävissäni yhdistyvät monipuolisesti kiinteistöalan ja pääomarahastomaailman eri osa-alueet. Mielestäni on mahtavaa, miten työntekijöiden omaan osaamiseen ja itseohjautuvuuteen luotetaan: vastaan omista työtehtävistäni ja niiden aikataulutuksesta parhaaksi katsomallani tavalla. Taalerin itseohjautuvuuden kulttuuri onkin tarjonnut minulle mahdollisuuden päästä kehittymään ja oppimaan – substanssiosaamisen lisäksi myös päätöksentekoa ja vastuun kantamista.

Jenny-Li Holmström

Jenny-Li Holmström

Olen aina halunnut käyttää työaikani siten, että saisin ajallani mahdollisimman paljon positiivista muutosta aikaiseksi. Minulle tämä on tarkoittanut uusiutuvan energian edistämistä. Kun minut rekrytoitiin Taalerille 2014 ei ollut tullut mieleenkään, että tämän tyyppiselle realistiselle idealistille olisi tilaa rahoitusalalla. Väärässä olin! Olen saanut kasvaa oman mielenkiinnon kohteiden ja ambitiontason mukaisesti: olen ollut mm. lakimies, riskienhallinnasta vastaava, ESG-vastaava, perustanut uusia rahastoja, tehnyt kansainvälisiä diilejä, väitellyt telkkarissa ja maaliskuussa 2021 palasin 10 kk äitiysvapaalta. Meillä hyviä ideoita saa aina lähteä toteuttamaan ja kaikista asioista saa sanoa suoraan, ilman hierarkiaa. Tehdään kovasti töitä, mutta kun se tehdään erinomaisessa, asiantuntevassa seurassa ja yhteisen tavoitteen eteen, se tuntuu hyvältä.

Töihin Taalerille

Tarvitsemme joukkoomme intohimoisesti työhönsä suhtautuvia, tekeviä ja yhteiseen tavoitteeseen sitoutuvia osaajia, joilla on ensiluokkainen palveluasenne asiakkaita ja kollegoja kohtaan. Olisitko kiinnostunut tulemaan joukkoomme?

Kulloinkin avoinna olevat tehtävät löydät alla olevasta listasta. Jos tehtävä kiinnostaa, laitathan hakemuksesi CV:n kera meille.

Tehtävän nimi Kaupunki Maa Hakuaika päättyy
ESG Data Analyst Helsinki Suomi 13.2.2022

Taaleri-konsernin rekrytoinnin tietosuoja- ja rekisteriseloste

Yhteystiedot

Merja Kouznetsov

Merja Kouznetsov

HR-päällikkö
Taaleri Oyj
Helsinki
+358 40 591 7629