Taaleri on ollut mukana tukemassa Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa vuodesta 2016 lähtien.

Voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen toiminta perustuu nuorten oman tekemisen kautta oppimiseen sekä aktiiviseen yhteistyöhön koulujen ja elinkeinoelämän  välillä. Haluamme yhdessä olla vaikuttamassa nuorten työelämätaitoihin, yrittäjyysosaamiseen ja asenteisiin sekä talouden parempaan ymmärtämiseen.

Olemme mm. olleet tuomaristossa valitsemassa vuoden Pikkuyrittäjät –voittajaa ja Uskalla Yrittää -kilpailun voittajia. Vuonna 2018 perustimme yhdessä Uskalla Yrittää -kilpailuun uuden kategorian, Taaleri Luolan. Taaleri Luolassa viisi finalistien joukosta valittua yrittäjätiimiä pääsee Suomi Areenan lavalle pitchaamaan yritysideaansa Taalerin valitsemalle tuomaristolle.

Lokakuussa  vuosittain järjestettävässä Job Shadow – päivässä olemme olleet mukana jo useasti. Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa omaa yritystään osana toisen asteen tai korkeakouluopintojaan pyörittäneet nuoret  ”varjostavat” johtajia ja tutustuvat työelämään. Nuoret saavat kokemuksen työelämään ja yritys saa kokemuksen siitä, miten nuoret ajattelevat asioista ja miten he näkevät tulevaisuuden.

Taaleri haluaa kantaa yhteiskuntavastuuta osoittamalla kiinnostusta nuoria kohtaan ja tarjoamalla mm. tällaisia kurkistuksia työelämään. Vastuu työn syntymisestä ja löytymisestä on yhä enemmän yksilöllä. Meillä kaikilla on vastuu antaa nuorille hyviä esimerkkejä, jakaa kokemuksiamme ja olla tukemassa oman tien löytämisessä. Tässä työssä myös Taaleri on vahvasti mukana.

Lue lisää: nuoriyrittajyys.fi/info/

Taaleri Luolan finalistit valittu