Taalerin toimitusjohtaja, talousjohtaja ja viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja ovat vastuussa yhtiön sijoittajasuhdetoiminnasta.

Taalerin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja on Siri Markula. Hänen kauttaan hoituvat lehdistötapaamiset, sijoittajatapaamiset, analyytikkotapaamiset ja muut tilaisuudet. Hän auttaa sinua mielellään.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Suosittelemme myös tilaamaan tiedotteemme, jolloin saat aina tiedon välittömästi sähköpostiisi. Tiedotteet voit tilata täältä. Voit myös seurata meitä LinkedInissä ja Twitterissä.

Sijoittajasuhdepolitiikka

Taalerin tavoitteena on varmistaa, että kaikilla markkinoilla toimivilla osapuolilla on samanaikaisesti ja viivytyksettä käytössään yhtenäiset, olennaiset ja riittävät tiedot Taalerin osakkeen arvoon vaikuttavista seikoista. 

Taalerin sijoittajaviestinnän periaatteet ovat luotettavuus, täsmällisyys, oikea-aikaisuus, johdonmukaisuus, tasapuolisuus ja läpinäkyvyys. 

Tiedonantopolitiikka

Tiedonantopolitiikassa kuvataan ne keskeiset periaatteet ja toimintatavat, joiden mukaan Taaleri toimii sijoittajaviestinnässä ja taloudellisessa raportoinnissa. Taaleri noudattaa viestinnässään EU:n ja Suomen lainsäädäntöä, Nasdaq Helsinki Oy:n sääntöjä, Finanssivalvonnan ja muiden viranomaisten ohjeita ja määräyksiä, listayhtiöiden hallinnointikoodia sekä yhtiön hallinnointiperiaatteita, sisäpiiriohjetta ja muita ohjeita.

Linkki Tiedonantopolitiikka-dokumenttiin (PDF)

Näkymät

Tietoa Taalerin näkymistä ja pitkän aikavälin tavoitteista julkaistaan Taalerin taloudellisissa raporteissa.

Markkinaennusteet

Taaleri tarkastaa pyydettäessä analyytikon laatiman analyysin tai raportin tietojen oikeellisuuden jo julkaistujen tietojen perusteella, mutta ei kommentoi tai ota vastuuta pääomamarkkinatahojen julkaisemista ennusteista tai odotuksista.

Hiljainen jakso

Taaleri soveltaa 30 päivän pituista hiljaista jaksoa tulosjulkistuksensa edellä. Yhtiön edustajat eivät tänä aikana tapaa sijoittajia tai analyytikoita eivätkä kommentoi yhtiön taloudellista tilaa.
 

Yhteystiedot

Sähköpostitse tiedustelut: siri.markula@taaleri.com

Siri Markula

Siri Markula

Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja
Helsinki
+358 40 743 2177

Kalenteri