Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin.

Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Yhdistämme toiminnassamme osaamisen, asiantuntemuksen, yritteliäisyyden ja vahvan merkityksellisyyden. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,5 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

Toimitusjohtajan katsaus

Edistimme uusiutuvaan energiaan, kiinteistöihin ja bioteollisuuteen keskittyvää strategiaamme suunnitelmien mukaan vuoden 2023 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Kestävään kehitykseen painottuvat pääomarahastomme vastaavat moniin ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin kuten ilmastonmuutoksen hillintään ja omavaraisuuden vahvistamiseen. Tämä tukee myös uusia avauksia kuten katsauskauden aikana tapahtunutta liiketoiminnan laajentamista energian varastointijärjestelmiin.

Sekä pääomarahastoliiketoiminta että Garantian takausvakuutustoiminta kehittyivät ensimmäisellä neljänneksellä hyvin, ja konsernin jatkuvat tuotot kasvoivat 24 prosenttia. Konsernin liikevaihto kasvoi 9,3 miljoonaan euroon ja liikevoitto 1,6 miljoonaan euroon. Garantian sijoitustoiminnan tulos oli voitollinen, mutta konsernin muut realisoitumattomat käyvän arvon muutokset painoivat liikevaihtoa ja liikevoittoa.

Lue lisää

Ihmiset

Taitava ja energinen huippuammattilaisten tiimimme on jo valmiina rakentamaan sinun omistajatarinaasi. Intohimolla ja ennakkoluulottomasti, elämääsi rikastaen.

Tutustu

Ura Taalerilla

Vahva yhteishenki ja ylpeys omasta työstä ovat aina vahvasti leimanneet kulttuuriamme. Olemme rohkeasti eteenpäin katsovia ja haluamme haastaa perinteisiä toimintatapoja. Meitä sitoo yhteinen päämäärä: uskomme vahvasti, että omistajuus kuuluu kaikille.

Tule töihin Taalerille

Medialle

Kuvapankki, tiedotteet ja median yhteystiedot.

Tutustu