Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin.

Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI). Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen, bioteollisuuden ja infran liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,1 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

Toimitusjohtajan katsaus

Alkuvuoden 2021 isojen strategisten muutosten jälkeen keskityimme kolmannella vuosineljänneksellä perusliiketoimintaamme ja strategiamme edistämiseen. Vuosineljännekselle ei sijoittunut pääomarahastoliiketoimintaan liittyviä merkittäviä yksittäisiä tapahtumia, joiden vaikutukset näkyisivät vuosineljänneksen taloudellisissa tunnusluvuissa.

Kolmannen vuosineljänneksen jatkuvat tuotot kasvoivat neljällä prosentilla. Jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 12,3 miljoonaa euroa, ja liikevoitto oli 4,6 miljoonaa euroa, joka vastaa 37:ää prosenttia liikevaihdosta. Hallinnoitavien varojen määrä oli 2,1 miljardia euroa.

Pääomarahastot-segmentissä valmistelimme ja lanseerasimme uusia rahastoja sekä edistimme sijoitusvaiheessa olevien pääomarahastojen hankkeita. Panostus liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen näkyy segmentin kolmannen neljänneksen tuloksessa. Uusien ja kehittyvien liiketoimintojen ylösajo tulee vaikuttamaan segmentin tulokseen koko strategiakauden ajan johtuen pääomarahastoliiketoiminnan luonteesta.

Lue lisää

Ihmiset

Taitava ja energinen huippuammattilaisten tiimimme on jo valmiina rakentamaan sinun omistajatarinaasi. Intohimolla ja ennakkoluulottomasti, elämääsi rikastaen.

Tutustu

Ura Taalerilla

Vahva yhteishenki ja ylpeys omasta työstä ovat aina vahvasti leimanneet kulttuuriamme. Olemme rohkeasti eteenpäin katsovia ja haluamme haastaa perinteisiä toimintatapoja. Meitä sitoo yhteinen päämäärä: uskomme vahvasti, että omistajuus kuuluu kaikille.

Tule töihin Taalerille

Medialle

Kuvapankki, tiedotteet ja median yhteystiedot.

Tutustu