Taalerin mielestä taloudellinen kannattavuus on paras tapa ohjata pääomia vastuulliseen omistamiseen.

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. Taalerin mielestä taloudellinen kannattavuus on paras tapa ohjata pääomia vastuulliseen omistamiseen.

Taaleri-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 69,4 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 lopussa Taalerin hallinnoitava varallisuus oli 7,6 miljardia ja takauskanta 1,8 miljardia euroa.

Taalerilla oli vuoden 2020 lopussa noin 6 000 osakkeenomistajaa.

Toimitusjohtajan katsaus

Taalerin vuoden 2020 toisen puoliskon tulos oli vahva Energia- ja Vakuutus-segmenttien vetämänä. Koko konsernin liikevaihto kasvoi heinäkuusta joulukuuhun 18,5 prosenttia 43,3 miljoonaan euroon, ja liikevoitto kasvoi 46 prosenttia 14,8 miljoonaan euroon. Tulosta paransivat etenkin vuoden loppua kohti vahvistuneet sijoitustuotot.

Kaikkiaan voimme olla tyytyväisiä Taalerin vuoteen haastavassa toimintaympäristössä. Konsernin liikevaihto kasvoi hieman 69,5 miljoonaan euroon ja liikevoitto kasvoi 17,6 miljoonaan euroon, joka vastaa 25:tä prosenttia liikevaihdosta.

Lue lisää

Taalerin matka

Toimintaamme on alusta lähtien ohjannut rohkea oman tien kulkeminen sekä ennakkoluuloton uusien sijoitusmahdollisuuksien etsiminen asiakkaillemme.

Lue lisää

Ihmiset

Taitava ja energinen huippuammattilaisten tiimimme on jo valmiina rakentamaan sinun omistajatarinaasi. Intohimolla ja ennakkoluulottomasti, elämääsi rikastaen.

Tutustu

Ura Taalerilla

Vahva yhteishenki ja ylpeys omasta työstä ovat aina vahvasti leimanneet kulttuuriamme. Olemme rohkeasti eteenpäin katsovia ja haluamme haastaa perinteisiä toimintatapoja. Meitä sitoo yhteinen päämäärä: uskomme vahvasti, että omistajuus kuuluu kaikille.

Tule töihin Taalerille

Medialle

Kuvapankki, tiedotteet ja median yhteystiedot.

Tutustu