Taalerin toimitusjohtaja, talousjohtaja ja sijoittajasuhteista vastaava johtaja ovat vastuussa yhtiön sijoittajasuhdetoiminnasta.

Taalerin tavoitteena on varmistaa, että kaikilla markkinoilla toimivilla osapuolilla on samanaikaisesti ja viivytyksettä käytössään yhtenäiset, olennaiset ja riittävät tiedot Taalerin osakkeen arvoon vaikuttavista seikoista. Taalerin sijoittajaviestinnän periaatteet ovat luotettavuus, täsmällisyys, oikea-aikaisuus, johdonmukaisuus, tasapuolisuus ja läpinäkyvyys.

Taaleri järjestää aina tuloksen julkistamisen yhteydessä analyytikoille, sijoittajille ja medialle englanninkielisen tiedotustilaisuuden, jossa yhtiön johto esittelee tuloksen. Tilaisuus on seurattavissa webcast-lähetyksenä verkossa.

Institutionaalisten sijoittajien ja analyytikoiden tapaamisia johdon kanssa koordinoi sijoittajasuhdetoiminto. Yhtiö järjestää tarpeen mukaan pääomamarkkinapäivä- ja Investor Day -tapahtumia, joissa kerrotaan pääomamarkkinalle yhtiön strategiasta ja sen edistämisestä.

Taaleri osallistuu harkinnan mukaan yksityissijoittajille suunnattuihin tapahtumiin Suomessa. Näitä tilaisuuksia ovat muun muassa sijoitusmessut ja tiettyihin teemoihin keskittyvät sijoittajatilaisuudet. Tilaisuuksien valinnassa painotetaan verkossa laajasti saatavilla olevia tilaisuuksia.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Suosittelemme myös tilaamaan tiedotteemme, jolloin saat aina tiedon sähköpostiisi. Tiedotteet voit tilata täältä. Voit myös seurata meitä LinkedInissä ja Twitterissä.

Sijoittajatapaamisissa noudatetaan 30 päivän hiljaista jaksoa ennen tulosjulkistuksia.

Tiedonantopolitiikka

Tiedonantopolitiikassa kuvataan ne keskeiset periaatteet ja toimintatavat, joiden mukaan Taaleri toimii sijoittajaviestinnässä ja taloudellisessa raportoinnissa. Taaleri noudattaa viestinnässään EU:n ja Suomen lainsäädäntöä, Nasdaq Helsinki Oy:n sääntöjä, Finanssivalvonnan ja muiden viranomaisten ohjeita ja määräyksiä, listayhtiöiden hallinnointikoodia sekä yhtiön hallinnointiperiaatteita, sisäpiiriohjetta ja muita ohjeita.

Linkki Tiedonantopolitiikka-dokumenttiin (PDF)

Yhteystiedot

Linda  Tierala

Linda Tierala

Sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja
Helsinki
+358 40 571 7895