01.04.2016

Kaupankäynti Taaleri Oyj:n osakkeilla alkaa Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä pörssilistalla tänään 1.4.2016 klo 10.00. Kaupankäynnin kohteeksi osakkeiden kokonaismäärä on 28 350 620 kappaletta. Niiden kaupankäyntitunnus on "TAALA" ja ISIN-koodi FI4000062195.

”Kolme vuotta Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla on luonut meille hyvän alustan kasvaa. Siirtyminen pörssilistan keskisuurten yritysten joukkoon on luonteva jatkumo. Osakesarjojen yhdistäminen aiemmin tänä vuonna sekä läpinäkyvyyden lisääminen antavat markkinoille erinomaiset mahdollisuudet arvioida yhtiön suorituskykyä ja osakkeen arvostustasoa”, Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja Juhani Elomaa toteaa.

Listautumisen pääjärjestäjänä toimi Taaleri Varainhoito Oy ja yhtiön oikeudellisena neuvonantajana Asianajotoimisto Borenius Oy.

Taaleri Oyj
Viestintä

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Taaleri Oyj:llä on yli 2 000 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin pääomarahastoyhtiön vähemmistöosuuden myyjien osakeostot toteutettu
Seuraava
TAALERI OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOKOUKSEN JA HALLITUKSEN PÄÄTÖKSET