10.04.2018

Taaleri järjestelee rahoitusta Turun keskustan torin alle rakennettavaa pysäköintilaitosta varten. Hankkeella on jo rakennuslupa, mutta ennen töiden aloitusta kaupungille esitetään erillinen rahoitusselvitys.

”Tutkimme mahdollisuutta olla itse sijoittajana hankkeessa. Pidämme tätä mielenkiintoisena hankkeena, sillä tarve pysäköinnin lisäkapasiteetille Turun keskustassa on ilmeinen. Selvitämme nyt parhaillamme rahoituspaketin kokonaisuutta”, Taalerin varatoimitusjohtaja Karri Haaparinne sanoo.

Pysäköintilaitokseen tulee noin 600 autopaikkaa ja sen rakentaminen on tarkoitus aloittaa heti arkeologisen selvitystyön jälkeen. Työt on tarkoitus käynnistää arkeologisilla kaivauksilla kevään aikana.

”Hankkeella parannetaan pääsyä Turun keskustan liikkeisiin, mikä samalla elävöittää aluetta. Ensin täytyy luonnollisestikin varmistaa, että arkeologisesti arvokkaat löydökset saadaan talteen”, Haaparinne toteaa.

Pysäköintilaitoksen rakennuttajana toimii Turun Toriparkki Oy, jonka toimitusjohtaja on Jari Pölönen.

Taaleri
Viestintä

Lisätietoja:

Karri Haaparinne, varatoimitusjohtaja, Taaleri, puh. 040 519 0441, karri.haaparinne@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille ja Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia.

Taalerilla oli joulukuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 400. Taaleri Oyj:llä on noin 3 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymistä koskevat päätökset
Seuraava
Taaleri rahoittaa Turun Ratapiha -hankkeen kehitysvaiheen