19.04.2023

TAALERI OYJ       SIJOITTAJAUUTINEN       19.4.2023 KLO 9.15


Taaleri julkistaa tammi–maaliskuun 2023 osavuosiraportin keskiviikkona 3.5.2023


Taaleri julkistaa tammi–maaliskuun 2023 osavuosiraportin keskiviikkona 3.5.2023 noin klo 8.00.

Analyytikoille, sijoittajille ja medialle järjestetään englanninkielinen tiedotustilaisuus samana päivänä klo 11.00 Hotelli Kämpin Symposion-tilassa, Pohjoisesplanadi 29, Helsinki. Tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Peter Ramsay ja talousjohtaja Minna Smedsten. Pyydämme tiedotustilaisuuteen osallistuvia ilmoittautumaan viimeistään keskiviikkona 26.4.2023 sähköpostitse osoitteeseen siri.markula@taaleri.com.

Tiedotustilaisuutta voi seurata suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa https://taaleri.videosync.fi/q1-2023-result. Johdon esityksen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä joko paikan päällä tai webcast-alustan chat-toiminnon kautta. Tilaisuus tallennetaan, ja se löytyy myöhemmin myös Taalerin sijoittajasivuilta osoitteesta www.taaleri.com/sijoittajat/raportit-ja-esitykset.  


Taaleri Oyj

Lisätietoja:
Siri Markula, johtaja, sijoittajasuhteet, vastuullisuus ja viestintä, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com


Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Yhdistämme toiminnassamme osaamisen, asiantuntemuksen, yritteliäisyyden ja vahvan merkityksellisyyden. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,5 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 2023 päätökset sekä hallituksen järjestäytymistä koskevat päätökset
Seuraava
Taaleri Oyj:n osavuosiraportti 1.1.–31.3.2023: Taalerin jatkuvat tuotot kasvoivat vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 23,6 prosenttia 9,8 milj. euroon