14.01.2019

TAALERI OYJ                                 PÖRSSITIEDOTE                          14.1.2019

Taaleri-konsernin johtoryhmän jäsen Petri Lampinen jättää tehtävänsä

Taaleri Oyj ja Petri Lampinen ovat sopineet työsuhteen päättämisestä. Lampinen on toiminut Taalerin johtoryhmän jäsenenä ja Varainhoidon asiakkuuksista vastaavana johtajana. Lampinen jättää yhtiön välittömästi.

Antti Törmänen on nimitetty Lampisen seuraajaksi Taaleri Varainhoidon asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi.

”Haluan kiittää Petriä hänen pitkästä ja arvokkaasta palveluksestaan Taalerilla ja toivotan hänelle menestystä uusissa haasteissa”, sanoo Taalerin toimitusjohtaja Juhani Elomaa.

Taaleri Oyj

Viestintä

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juhani Elomaa, Taaleri Oyj, puh. 040 778 9020, juhani.elomaa@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia sekä Turun Toriparkki Oy ja Munkkiniemi Group Oy, jotka ovat kiinteistöhankeyhtiöitä.

Taalerilla oli kesäkuun 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 6,0 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 600. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri arvioi vuoden 2018 liikevoittoprosentin pysyvän samalla tasolla kuin vuonna 2017
Seuraava
Taaleri Energia ja Masdar ovat sopineet kehitysyhtiön perustamisesta tuulivoima- ja aurinkoenergiahankkeiden edistämiseksi Itä-Euroopassa