06.05.2019

TAALERI OYJ                                 PÖRSSITIEDOTE                          6.5.2019 KLO 15:45

Taaleri-konsernin johtoryhmän jäsen Samu Lang siirtyy Varainhoidon liiketoimintasegmentin sijoitustoiminnan strategiajohtajaksi

Samu Lang on tänään nimitetty Taalerin Varainhoidon liiketoimintasegmentin sijoitustoiminnan kehittämisestä ja strategiasta vastaavaksi johtajaksi. Lang siirtyy tehtävään Varainhoidon liiketoimintasegmentin johtajan paikalta ja luopuu samassa yhteydessä konsernin johtoryhmän jäsenyydestä. Taaleri Oyj:n toimitusjohtajan sijainen Karri Haaparinne on nimetty Langin seuraajaksi.

”Taalerilla on tällä hetkellä valtavasti osaamista ja potentiaalia jalostaa liiketoimintaa edelleen. Markkinoilla tapahtuviin muutoksiin on vastattava ripeästi ja tulevaisuudessa strategian rooli korostuu”, toteaa Taalerin toimitusjohtaja Juhani Elomaa.

Taaleri Oyj

Viestintä

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juhani Elomaa, Taaleri Oyj, puh. 040 778 9020, juhani.elomaa@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan.

Taalerilla oli 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 5,7 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 400. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj - Johdon liiketoimet
Seuraava
Taalerin osakkuusyhtiö Ficolo investoi yli 50 miljoonaa euroa pilvipalvelukeskuksen rakentamiseen, nousee alan suurimmaksi kotimaiseksi toimijaksi