27.04.2018

Taaleri Oyj on päättänyt käyttää vuonna 2015 allekirjoitetun osakassopimuksen option ostaa 7,3 %:in lisäosuuden Fellow Finance Oy:stä. Kaupan jälkeen Taalerin omistus nousee 45,7 %:iin joukkorahoitusalustaa yrityksille ja kuluttajille tarjoavasta Fellow Financesta. Kauppa toteutuu huhti-toukokuun aikana.

Taaleri uskoo, että joukkorahoituksen kasvu jatkuu yhtenä tulevaisuuden merkittävimmistä rahoitusalan muutoksista. Rahoituksessa tullaan yhä enemmän siirtymään pankkikeskeisyydestä suorarahoitukseen niin kotitalouksissa kuin pk-yrityksissäkin.

Taaleri
Viestintä

Lisätietoja:

Juhani Elomaa, Toimitusjohtaja, Taaleri Oyj, 040 778 9020, juhani.elomaa@taaleri.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja ja Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia.

Taalerilla oli joulukuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 400. Taaleri Oyj:llä on noin 3 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj - Johdon liiketoimet
Seuraava
Taaleri ostaa Suomen ensimmäisen robovarainhoitajan Evervest Oy:n