30.06.2021

TAALERI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 30.6.2021 KLO 9.15Taaleri Linnainmaankulma Ky -pääomarahasto on myynyt Porin keskustassa sijaitsevan liikekiinteistön autopaikkoineen Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöille. Kauppa toteutui pääomarahaston irtautumisstrategian mukaisesti.

Taaleri Linnainmaankulma on vuonna 2011 perustettu suljettu kiinteistörahasto. Rahasto omisti Porin keskustassa sijaitsevan liikekiinteistön ja 110 parkkihallipaikkaa.

Taaleri Kiinteistöt hallinnoi 12:ta kiinteistörahastoa ja kiinteistöportfoliota sekä niissä olevaa yli 700 miljoonan euron kiinteistövarallisuutta. Kiinteistösijoitustoimintaamme ohjaavat kannattavuuden lisäksi vahvasti vastuullisuus ja läpinäkyvyys.

Taaleri-konsernin visio on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa. Taaleri luo pääomarahastoillaan esimerkiksi tuuli- ja aurinkovoimaa, biopolttoaineita ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

Lisätietoja:

Anna Kulkki, salkunhoitaja, Taaleri Kiinteistöt, 040 351 8536, anna.kulkki@taaleri.comTaaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI). Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen, bioteollisuuden ja infran liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmentti muodostuu Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 1,7 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin uusi pääomarahasto tuo sijoittajien saataville kotimaisia lähi-infrakohteita
Seuraava
Taaleri toteutti menestyksekkäästi Taaleri Asuntorahasto VI:n myynnin