18.12.2017

Taaleri uudistaa johtamisjärjestelmänsä

TAALERI OYJ                  MUUTOKSET JOHDOSSA         18.12.2017  KLO  9.00

Taaleri uudistaa johtamisjärjestelmänsä

Taaleri uudistaa johtamisjärjestelmäänsä ja sen myötä organisaatiotaan 1.1.2018 alkaen. Samalla konsernin johtoryhmässä tapahtuu muutoksia. Varainhoitosegmentistä vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi siirtyy Taalerin nykyinen sijoitustoiminnan johtaja Samu Lang. Segmentin nykyinen johtaja Jorma Alanne siirtyy Taaleri Sijoitus Oy:ön toimenkuvanaan Taalerin osakkuudet ja yritysjärjestelyt.

”Haemme muutoksella toiminnan tehostamista sekä vahvemmin ydinprosessejamme tukevaa toimintamallia. Prosessimme rakentuvat asiakkuuksien hoidon ja tuotekehityksen ympärille. Samalla siirrymme kohti itseohjautuvampaa organisaatiokulttuuria, jossa esimiesten määrä vähenee. Olemme asiantuntijayhteisö, jonka jäseniä ohjaavat sisäinen motivaatio sekä tavoitteet ja niiden saavuttaminen”, Taalerin toimitusjohtaja Juhani Elomaa sanoo.

Taalerin varainhoitosegmentin asiakkuuksista vastaava johtaja Petri Lampinen jatkaa tehtävässään ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Taalerin tuote- ja palvelukehityksestä vastaavaksi johtajaksi siirtyy yhtiön nykyinen korkosijoitusjohtaja Heikki Nystedt.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Karri Haaparinne, varatoimitusjohtaja, puh. 040 519 0441, karri.haaparinne@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille.

Taalerilla oli kesäkuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,3 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 300. Taaleri Oyj:llä on yli 3 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

 Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, taneli.hassinen@taaleri.com, puh. 040-5043321


« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin osakkuusyhtiö Fellow Financelle maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta
Seuraava
Taalerin taloudellinen tiedottaminen ja yhtiökokous 2018