14.08.2019

TAALERI OYJ                                             PÖRSSITIEDOTE                  14.8.2019     KLO 14:00          

Taalerin Rahoitus- ja Energiasegmenttien johtajat nimitetty Taaleri Oyj:n johtoryhmään

Vakuutusosakeyhtiö Garantian toimitusjohtaja Titta Elomaa ja Taaleri Energia Oy:n toimitusjohtaja Kai Rintala ovat nimitetty Taaleri Oyj:n johtoryhmän jäseniksi 14.8.2019 alkaen.

”Rahoitus- ja Energiasegmenttiemme strategisen merkityksen ja Taalerin kasvutavoitteiden tukemiseksi haimme vahvistusta johtoryhmäämme. Molempien uusien johtoryhmän jäsenten osaaminen ja näytöt omalta alaltaan sekä pitkä tausta ja kokemus Taalerilla tuovat lisäarvoa johtoryhmätyöskentelyyn. Kaikkien segmenttien edustus johtoryhmässä mahdollistaa myös suuremman synergian segmenttien välillä ja eri organisaatiotasoilla. Titta Elomaan ja Kai Rintalan nimitykset johtoryhmään tukevat yrityksen kasvua ja kehittämistä tavoitteiden mukaisesti", sanoo Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja Robin Lindahl.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Robin Lindahl, Taaleri Oyj, puh. 050 595 9616, robin.lindahl@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan.

Taalerilla oli 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 5,7 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 400. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com
www.garantia.fi
www.fellowfinance.fi

Taaleri Twitterissä

 

 Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Sophie Jolly, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Kutsu: Taaleri julkistaa 2019 Puolivuosikatsauksensa 15.8.2019
Seuraava
Taaleri Oyj:n puolivuosikatsaus 2019: Hallinnoitavat varat ja sijoitustoiminnan tuotot kasvoivat, tulosta rasitti tuottopalkkioiden lasku