05.02.2019

Taalerista merkittävä tukija nuorten työelämätaitojen ja taloudenhallinnan oppimiseen

Voittoa tavoittelematon Nuori Yrittäjyys ry on saanut Taaleri Oyj:stä uuden pääyhteistyökumppanin. Yhteistyö antaa tuhansille lapsille ja nuorille mahdollisuuden etsiä omia mielenkiinnon kohteita koulussa, kokeilla ideoita käytännössä ja oppia työelämätaitoja, yrittäjämäistä asennetta ja talouden parempaa osaamista.

Nuori Yrittäjyys ja Taaleri ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2016 alkaen. Nyt solmittu uusi pääyhteistyökumppanuus on kaksivuotinen, kattaen vuodet 2019 ja 2020.

- On hienoa saada Taalerin asiantuntijat sparraamaan nuoria ja koko meidän toimintamme taakse. Taaleri Luola tuo jälleen kesällä nuorten osaamisen ja ideat esille myös SuomiAreenassa Porissa, iloitsee Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.
Taalerin henkilökuntaa on ollut mm. mukana tuomaristossa valitsemassa vuoden Pikkuyrittäjiä ja Uskalla Yrittää -kilpailun voittajia. Vuonna 2018 perustettiin Uskalla Yrittää -kilpailuun uusi kategoria Taaleri Luola, jonka viisi voittajayritystä pääsee Suomi Areenan lavalle pitchaamaan yritysideaansa tuomaristolle. Lokakuussa vuosittain järjestettävässä Job Shadow – päivässä Taalerin johtajia on nähty mukana jo useasti.

- Taaleri haluaa kantaa yhteiskuntavastuuta osoittamalla kiinnostusta nuoria kohtaan tarjoamalla mahdollisuuksia yrittää. Meillä kaikilla on vastuu antaa nuorille hyviä esimerkkejä, jakaa kokemuksiamme ja olla tukemassa oman tien löytämisessä, kertoo Taalerin markkinointijohtaja Kati Lehesmaa.

Nuori Yrittäjyys ry lyhyesti

Vuonna 2002 perustettu Nuori Yrittäjyys ry panostaa vahvasti pitkäjänteiseen yrittäjyyskasvatukseen. Yhdistys tavoittaa toiminnallaan vuosittain n. 60 000 lasta ja nuorta ympäri Suomea. 

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tavoittaa vuosittain n. 60 000 lasta ja nuorta toiminnallaan. Tuemme yrittäjyyskasvatusta, jossa tavoitteemme on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien. Tarjoamme 7–29-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta.

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia sekä Turun Toriparkki Oy ja Munkkiniemi Group Oy, jotka ovat kiinteistöhankeyhtiöitä.

Taalerilla oli kesäkuun 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 6,0 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 600. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Tieto myönnetystä luvasta: EU:n vakavaraisuusasetuksen 49 artiklan 1 kohdan mukainen lupa jättää vakuutusyhtiöomistukset vähentämättä ydinpääomasta
Seuraava
Kutsu: Taaleri julkistaa vuoden 2018 tuloksen 14.2.2019