13.09.2018

TAALERI OYJ                                 LEHDISTÖTIEDOTE                     13.9.2018


Uusi alus Aalto Shipping Company -varustamon omistukseen

Suomalainen Aalto Shipping Company aloitti toimintansa keväällä 2018. Varustamo hankki laivastoonsa alkuvuonna 2018 kaksi nykyaikaista jäävahvistettua kuivalastilaivaa ja aloitti liikennöinnin niillä Suomen lipun alla.

Uusi jäävahvistettu alus siirtyy syyskuussa Aalto Shipping Companyn omistukseen ja se on rahdattu lokakuusta lähtien useaksi vuodeksi. Alus operoi pääsääntöisesti Itämerellä ja Pohjanmerellä ja se on erinomaisen hyvä lastikapasiteetiltaan sekä selviytyy hyvin vaikeissakin Itämeren jääolosuhteissa. Alus saa uuden nimen Airisto ja myös tämän aluksen perässä tulee liehumaan Suomen lippu, kotipaikkanaan Turku.

”Olemme iloisia että taas lisäämme Suomen lipun alla olevaa tonnistoa. Haluamme vahvistaa suomalaista merenkulkua ja tämä kolmas alus sopii hyvin vahvistamaan yhtiön tonnistoa. Hankinnan lähtökohtana on ollut asiakkaalle sopiva alus. Alus on rakennettu 2000-luvulla Hollannissa ja on erinomaisessa kunnossa.” Aalto Shipping Company Oy:n toimitusjohtaja Tatu Laurila kertoo.

Taaleri asiakkaineen omistaa Aalto Shipping Company varustamon yhdessä toimivan johdon kanssa. Taaleri on pääomittanut omistuksensa Aalto Shipping Company -varustamossa kanssasijoittamisen konseptillaan, jossa yhtiö sijoittaa asiakkaidensa rinnalla omasta taseestaan.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tatu Laurila, Aalto Shipping Company Oy, puh. 040 567 8828, tatu.laurila@aaltoshipping.com

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia sekä Turun Toriparkki Oy ja Munkkiniemi Group Oy, jotka ovat kiinteistöhankeyhtiöitä.

Taalerilla oli kesäkuun 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 6,0 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 600. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, Viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Kahdeksan suomalaisyritystä laskee liikkeeseen Garantian takaaman 82 miljoonan euron ryhmäjoukkovelkakirjalainan
Seuraava
TAALERI KIRJAA NOIN 5 MILJOONAN EURON MYYNTIVOITON FELLOW FINANCEN LISTAUTUESSA