30.03.2016

Finanssivalvonta on hyväksynyt Taaleri Oyj:n pörssilistalle siirtymiseen liittyvän Listalleottoesitteen 30.3.2016. Suomenkielinen listalleottoesite on saatavilla sähköisesti Taalerin verkkosivuilla www.taaleri.com/listautuminen sekä nähtävillä kirjallisena Taalerin Helsingin konttorissa (Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki) ja Helsingin pörssissä (Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki).

Taaleri Oyj jätti eilen listalleottohakemuksen Nasdaq Helsinki Oy:lle yhtiön osakkeiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi Helsingin pörssin pörssilistalle. Taalerin osakkeen listalleotto on ehdollinen sille, että pörssi hyväksyy hakemuksen. Tavoitteena on, että kaupankäynti yhtiön osakkeella alkaa pörssilistalla 1.4.2016.

Taalerin juridisena neuvonantajana listautumisen osalta on toiminut Asianajotoimisto Borenius Oy. Listautumisen pääjärjestäjänä toimi Taaleri Varainhoito Oy.

Taaleri Oyj

Taneli Hassinen
Viestintäjohtaja
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on ryhmä, joka on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Koko ryhmällä on suoraan ja välillisesti noin 30 000 asiakkuutta. Taaleri Oyj:llä on yli 2 000 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri on ostanut pääomarahastoyhtiönsä vähemmistöosuuden
Seuraava
Taalerin pääomarahastoyhtiön vähemmistöosuuden myyjien osakeostot toteutettu