03.03.2016

Kauppatieteen maisteri Jorma Alanne on nimitetty 1.4.2016 alkaen johtajaksi ja Taaleri Oyj:n konsernin johtoryhmän jäseneksi. Alanteen vastuualueina ovat Varainhoito-liiketoimintasegmentti sekä liiketoiminnan laajentaminen kansainvälisille markkinoille.

Alanne siirtyy Taaleriin Pohjola Pankista, missä hän on työskennellyt yli 20 vuotta. Viimeksi hänen vastuullaan Pohjolassa on ollut Pääomamarkkinat-liiketoiminta-alue sekä Baltian pankkitoiminnan liiketoiminta-alue.

”Alanteella on pitkä kokemus toimialaltamme sekä vahvat näytöt kansainvälisestä pankki- ja varainhoitoliiketoiminnasta. Taalerin kasvusuunnitelmat toivottavat tervetulleeksi tällaisen kokemuksen. Alanne täydentää osaamisellaan erinomaisesti myös johtoryhmäämme”, Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja Juhani Elomaa sanoo.

Taalerin suunnitelmissa on laajentaa liiketoimintaansa kansainvälisille markkinoille. Tarkoituksena on palvella sekä kansainvälisiä asiakasryhmiä että suomalaisia asiakkaita, jotka toimivat kansainvälisillä markkinoilla.

”On innostavaa päästä johtamaan Taalerin kansainvälistymistä. Yhtiöllä on kiehtova historia ja kiinnostava tulevaisuus. Tavoitteena on kehittää Taalerin varainhoitopalveluista entistä tehokkaammat ja sopivammat eri asiakasryhmille”, Jorma Alanne kertoo.

Taalerin Varainhoito-segmentti koostuu yksityisten ja instituutioasiakkaiden varallisuuden hoidosta sekä erilaisista sijoitustuotteista. Keskeiset Taalerin omat sijoitustuotteet kattavat osake- ja korkorahastot sekä pääomarahastot, jotka sijoittavat muun muassa metsään, kiinteistöihin ja uusiutuvaan energiaan.

Petri Lampinen jatkaa Taaleri Varainhoito Oy:n toimitusjohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Hän raportoi Jorma Alanteelle.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, puh. 040 778 9020

Taaleri lyhyesti

Taaleri on ryhmä, joka on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Koko ryhmällä on suoraan ja välillisesti noin 30 000 asiakkuutta. Taaleri Oyj:llä on yli 1 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

Taalerin Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puh. 09 612 9270

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj:n vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 julkaistu
Seuraava
KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN