03.03.2017

Naps Solar -konsernin toimitusjohtajaksi on 1.3.2017 alkaen nimitetty energia-alan asiantuntija, DI Jussi Ojanen. Naps Solar Oy on Suomen vanhin ja kansainvälisesti yksi kokeneimmista aurinkosähköratkaisujen palvelutoimittajista, jolla on vahvan kasvun strategia aurinkosähkömarkkinan uudessa aallossa. Taalerin Kiertotalous-pääomarahasto on Naps Solarin suurin omistaja.

Diplomi-insinööri Jussi Ojanen on nimitetty Naps Solar Oy:n ja sen tytäryhtiöiden toimitusjohtajaksi 1.3.2017 alkaen. Ojanen siirtyy tehtävään Pöyryn liikkeenjohdon konsultoinnin johtajan tehtävästä ja on toiminut aiemmin muun muassa Advenin toimitusjohtajana ja Fortumin sähkön kuluttajamyynnin johtajana. Ojasella on yli 20 vuoden kokemus energia-alan johto- ja kehitystehtävistä alan suurimmissa yrityksissä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

”Olen seurannut aurinkoenergian nopeaa kehitystä kilpailukykyisimmäksi sähköntuotantomuodoksi sähkö-, energiaratkaisu- ja konsultointiyhtiöiden palveluksessa. Aurinkosähkö on kymmenen vuoden sisällä varmasti rakennetuin yksittäinen sähköntuotantomuoto Euroopassa. On etuoikeus saada kehittää Pohjoismaiden johtavaa aurinkosähköyritystä nopeasti kasvavassa markkinassa ja globaalia ilmastotavoitetta tukien”, sanoo Ojanen.

Naps Solar Oy:n pääomistaja on Taaleri Kiertotalous Ky, joka rakensi yhdessä johdon ja muiden omistajien kanssa vahvasti pääomaintensiivisessä markkinassa toimivalle yhtiölle uuden kasvun ja kansainvälistymisen strategian. Kasvua haetaan sekä teollisessa-, kaupallisessa- että kuluttajamarkkinassa, niin Suomesta kuin kansainvälisesti. Yrityksen nykyisestä ulkomaankaupasta suurin osa suuntautuu Afrikkaan.

”Jussi Ojasen monipuolinen kokemus energia-alasta sekä syvä tuntemus toimintaympäristöstä vahvistavat entisestään Napsin asiantuntijaorganisaation mahdollisuuksia tuottaa kilpailukykyisiä ja edistyksellisiä aurinkoenergiaratkaisuja. Napsilla on vahva brändi ja Ojasella näyttöjä kannattavan kasvun tekemisestä. Kasvusuunnitelma koostuu useista mielenkiintoisista aihioista ja uskon Jussi Ojasen olevan erinomainen henkilö johtamaan yhtiötä tässä muuttuvassa ympäristössä. Naps tulee vahvistamaan asemaansa entisestään niin Suomessa kuin ulkomaillakin”, summaa Napsin hallituksen puheenjohtaja Pontus Oinonen.

Taaleri Oyj

Viestintä

 

Lisätietoja:

Naps Solar Oy

Jussi Ojanen, toimitusjohtaja, 050 453 6801

Pontus Oinonen, hallituksen puheenjohtaja, 040 515 7751

Alexandra Naumanen, viestintäjohtaja, 0500 480 161

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja mediasisältöjä sijoittajille.

Taalerilla oli joulukuun 2016 lopussa hallinnoitavia varoja 4,8 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 900. Taaleri Oyj:llä on noin 2 700 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 

Naps Solar lyhyesti

Naps Solar on suomalainen aurinkosähköjärjestelmien asiantuntijaorganisaatio, jolla on yli 35 vuoden kokemus alalta 140 maahan ja kaikkiin maanosiin. Naps on toteuttanut yli 200.000 asiakaskohtaisesti optimoitua järjestelmäratkaisua. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 7 miljoonaa euroa ja se työllistää suoraan noin 30 henkilöä. Konsernin pääomistaja on Taaleri Kiertotalous Ky.

 

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj: Johdon liiketoimet
Seuraava
Taaleri neuvottelee ensimmäisistä hankkeistaan Pohjois-Amerikassa