01.03.2018

KTM Sophie Jolly aloittaa Taaleri-konsernin viestintäjohtajana 1.4.2018. Nykyinen viestintäjohtaja Taneli Hassinen jatkaa Taalerin viestinnän ja sidosryhmäsuhteiden vastuutehtävissä Senior Advisorina.

”Toimintamme laajentuessa, monipuolistuessa ja kansainvälistyessä vuorovaikutuksen tarve eri kohderyhmien kanssa Suomessa ja maailmalla kasvaa. Vahvistamme järjestelyllä sekä sijoittajasuhdetoimintojamme että kokonaisvaltaista viestintäämme”, Taalerin toimitusjohtaja Juhani Elomaa sanoo.

Sophie Jolly on aiemmin toiminut muun muassa Fortumin, KONEen ja Wärtsilän sijoittajasuhdejohtajana. Lisäksi hän on osallistunut aiemmissa tehtävissään yhtiöiden strategiaprosesseihin.

”Taalerin energialiiketoiminnan kasvaessa kansainvälisille markkinoille Jollyn toimialaosaamiselle ja sijoittajamarkkinoiden tuntemukselle on konsernissamme käyttöä.”

Taaleri Oyj
Viestintä

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille ja Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia.

Taalerilla oli joulukuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 400. Taaleri Oyj:llä on noin 3 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, taneli.hassinen@taaleri.com, puh. 040-5043321

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj - Johdon liiketoimet
Seuraava
Taaleri vähentää omistustaan Inderesissä