06.03.2018

Taaleri vähentää omistustaan osaketutkimukseen keskittyvässä analyysiyhtiö Inderesissä. Taaleri hankki 40 prosentin omistuksen keväällä 2016. Inderesin henkilöstö ostaa osakkeita Taalerilta siten, että Taalerin omistusosuus laskee 15 prosenttiin. Henkilöstön määrä on kaksinkertaistunut vajaassa kahdessa vuodessa.

”Inderes on ottanut paikkansa suomalaisessa osaketutkimuksen kentässä. Haluamme nyt keventää omistustamme voimakkaasti kasvavan yhtiön henkilöstön hyväksi”, Taalerin varatoimitusjohtaja Karri Haaparinne sanoo.

Inderesin liiketoiminta kasvoi viime vuonna 29 prosenttia. Yhtiön tavoite on tehdä pörssistä parempi markkinapaikka yhdistämällä sijoittajat ja yritykset.

”Taaleri on meille hyvä omistaja ja kumppani. Järjestelyn jälkeen aiomme keskittyä entistäkin kovemmalla omistajuuden draivilla toimialamme uudistamiseen ja kasvutarinamme seuraavaan vaiheeseen”, Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen toteaa.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Karri Haaparinne, varatoimitusjohtaja, Taaleri, puh. 040 519 0441, karri.haaparinne@taaleri.com
Mikael Rautanen, toimitusjohtaja, Inderes, puh. 050 346 0321, mikael.rautanen@inderes.fi

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille ja Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia.

Taalerilla oli joulukuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 400. Taaleri Oyj:llä on noin 3 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, taneli.hassinen@taaleri.com, puh. 040-5043321

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Sophie Jolly Taalerin viestintäjohtajaksi
Seuraava
Taalerin varustamohanke käynnistyy