01.12.2016

Helsinki, 2016-12-01 14:09 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Standard & Poor's Credit Market Services Ltd (S&P) vahvisti Vakuutusosakeyhtiö Garantian taloudellista vahvuutta kuvaavan luottoluokituksen A- ja muutti luokituksen näkymät negatiivisesta vakaiksi.

Vakuutusosakeyhtiö Garantia on Taaleri Oyj:n täysin omistama tytäryhtiö.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Vakuutusosakeyhtiö Garantia, toimitusjohtaja Vesa Aho, puh 050 343 1841

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja mediasisältöjä sijoittajille.

Taalerilla oli kesäkuun 2016 lopussa hallinnoitavia varoja 4,2 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 600. Taaleri Oyj:llä on noin 2 600 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
Taaleri Twitterissä

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri ja Loiste laajentavat jo tuotannossa olevaa tuulipuistoa Kainuussa
Seuraava
Taaleri Oyj:lle 70 milj. euron joukkovelkakirjalainaohjelma – Yhtiö suunnittelee ensimmäisen joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskua