03.10.2017

Helsinki, 2017-10-03 10:32 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

TAALERI OYJ    LEHDISTÖTIEDOTE                     3.10.2017

Taaleri ja Vincit auttavat yhdessä koodareita työuran alkuun

Taaleri ja Vincit ovat käynnistäneet Koodiväylä-nimisen kehityshankkeen, jossa ohjelmistopalveluja tarvitsevat asiakasyritys ja palveluntarjoaja rekrytoivat uraansa aloittelevia kehittäjiä yhteistuumin ja valmentavat heistä toimialakohtaisia osaajia ja monimuotoisen työelämän taitureita.

Taaleri ja Vincit muovaavat perinteiseen henkilöstöhallintoon kuuluvia vastuita ja oikeuksia joustavasti kahden organisaation välille ja kokeilevat samalla uudenlaisia johtamistapoja, muun muassa Vincitin lanseeraamaa Leadership as a service -johtamispalvelua.

”Rahoitusala on kiinnostava ja digitalisaation vuoksi nopeasti kehittyvä ala, ja meillä on kasvava tarve näkemyksellisille ohjelmistokehittäjille. Vincitillä on vahva kokemus ja osaaminen ammattitaitoisten kehittäjien rekrytoinnista ja suunnan näyttämisestä henkilöstötyytyväisyyden saralla. Taaleri puolestaan on tunnettu omalla alallaan ennakkoluulottomasta tavasta tarttua uusiin haasteisiin, joten yritystemme arvot ja toimintakulttuuri sopivat hyvin yhteen”, Taalerin puolelta projektista vastaava kehityspäällikkö Titta Sillman sanoo.

Rekrytointi on parhaillaan käynnissä ja uusien henkilöiden työsuhteet alkavat tammikuussa 2018. Vuoden aikana he omaksuvat monipuolisesti ohjelmistokehittämiseen liittyviä kokonaisuuksia , perehtyvät rahoitusalan erityispiirteisiin ja tutustuvat molempien yritysten toimintakulttuureihin. Vuoden perehdytyksen jälkeen rekrytoidut osaajat voivat itse valita, kumman yhtiön palvelukseen haluavat jäädä.

”Hankkeessa yhdistyvät erinomaisella tavalla huippuosaamisemme ICT-hankkeissa sekä Taalerin rahoitusalan osaaminen. Tämä on Vincitin kannalta kiinnostava hanke, jossa menemme ikään kuin asiakkaan ihon alle. Silloin pystymme tuottamaan sekä ensiluokkaista osaamista että levittämään kiiteltyä organisaatiokulttuuriamme”, Vincitin Teemu Uotila toteaa.

Hakuaika tehtäviin päättyy lokakuun lopussa, lisätietoja www.koodiväylä.fi.

Taaleri Oyj

Vincit Oyj

Lisätietoja:

Titta Sillman, kehityspäällikkö, Taaleri, puh. 045 677 7010, titta.sillman@taaleri.com
Teemu Uotila, toimitusjohtaja, Vincit CoOp, puh. 040 482 1965, teemu.uotila@vincit.com, www.vincit.fi

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille. 

Taalerilla oli kesäkuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,3 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 300. Taaleri Oyj:llä on yli 3 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa. 

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

 

 

         Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321, taneli.hassinen@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Pääkaupunkiseudulle suunnitellaan 50 miljoonan euron datakeskusta
Seuraava
Taaleri rahoittamaan Saksan suurinta geotermistä sähköntuotantolaitosta