26.04.2022

TAALERI OYJ                SISÄPIIRITIETO                26.4.2022 KLO 8.35


Taaleri kirjaa toisella vuosineljänneksellä arviolta 6,7 miljoonan euron lisäkauppahinnan Finsilva-myynnistä


Taaleri kirjaa toisella vuosineljänneksellä arviolta 6,7 miljoonan euron lisäkauppahinnan vuonna 2016 myydystä Finsilva-omistuksesta. Alkuperäinen kauppahinta oli 48 miljoonaa euroa, ja kauppaan liittyi lisäkauppahinnan mahdollisuus, jos Finsilvan liikevoitto kehittyy asetettujen tavoitteiden mukaisesti vuosina 2020 ja 2021.

Taaleri tiedotti 15.3.2016 myyvänsä Metsärahasto II Ky:n kaikki yhtiöosuudet silloiselle eläkevakuutusyhtiö Eteralle, nykyiselle Keskinäiselle Eläkevakuutusyhtiö Ilmariselle. Metsärahasto II Ky on erityisyhtiö, joka omistaa noin 19,77 prosenttia Finsilvan osakkeista. Finsilva omistaa ja hallinnoi metsä- ja rantakiinteistöjä. Yhtiö omistaa noin 130 000 hehtaaria metsää, joista pääosa sijaitsee Etelä- ja Keski-Suomessa.


Taaleri Oyj


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Peter Ramsay, puh. 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,2 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

Siri Markula, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com


 

 

 

 


« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri myy osuutensa Ficolo Oy:stä ja irtautuu Taaleri Datacenter Ky:stä – Taaleri arvioi kirjaavansa kaupasta tuottona yhteensä noin 14 miljoonaa euroa
Seuraava
Taaleri julkistaa tammi–maaliskuun 2022 osavuosiraportin perjantaina 6.5.2022