29.10.2021

TAALERI OYJ                PÖRSSITIEDOTE                29.10.2021 KLO 13.00

Taaleri-konserni ei ole enää rahoitus- ja vakuutusryhmittymä

Finanssivalvonta on päättänyt 29.10.2021, että Taaleri-konserni ei kuulu enää rahoitus- ja vakuutusryhmittymien (RaVa) valvonnasta annetun lain soveltamisalan piiriin. Taaleri Varainhoito Oy:n myynnin jälkeen Taaleri-konsernissa ei ole enää sijoituspalveluyrityksen omistusyhteisöä, joka on rahoitus- ja vakuutusryhmittymien valvonnasta annetun lain mukaan edellytys rahoitus- ja vakuutusryhmittymän muodostumiselle.

Päätöksen myötä Taaleri-konserni ei enää julkaise RaVa-ryhmittymän omia varoja ja vakavaraisuutta rahoitus- ja vakuutusryhmittymän vakavaraisuussääntöjen mukaisesti seuraavasta tilinpäätöksestä alkaen.

Taaleri Oyj

Lisätietoja:
Talousjohtaja Minna Smedsten, puh. 040 700 1738, minna.smedsten@taaleri.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI). Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen, bioteollisuuden ja infran liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,1 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com

Siri Markula, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com


 

 

 

 


« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu – uudeksi toimitusjohtajaksi Peter Ramsay
Seuraava
Taaleri julkistaa tammi–syyskuun 2021 osavuosiraportin perjantaina 5.11.2021