15.03.2016

Taaleri-konserniin kuuluva Taaleri Sijoitus Oy on hyväksynyt eläkevakuutusyhtiö Eteran tekemän sitovan ostotarjouksen Metsärahasto II Ky:n kaikista yhtiöosuuksista. Metsärahasto II Ky on erityisyhtiö, jonka ainoa omaisuus on noin 19,77 prosentin omistusosuus Finsilva Oyj:n osakkeista.

Tarjouksen arvioidaan johtavan lopullisen kaupan toteutumiseen huhtikuun loppuun mennessä. Mikäli lopullinen kauppa toteutuu, sillä on merkittävä positiivinen vaikutus Taaleri-konsernin vuoden 2016 tulokseen. Taaleri säilyttää tulosohjauksensa ennallaan.

Finsilva Oyj omistaa noin 130 000 hehtaaria metsää pääasiassa Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. 

Taneli Hassinen
Viestintäjohtaja
Taaleri Oyj
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@taaleri.com

Lisätietoja:

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, puh. 040 778 9020

Ketola Jyrki, johtaja, metsäsijoitukset, puh. 0400 606 522

Taaleri lyhyesti

Taaleri on ryhmä, joka on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Koko ryhmällä on suoraan ja välillisesti noin 30 000 asiakkuutta. Taaleri Oyj:llä on yli 2 000 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

Taalerin Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puh. 09 612 9270

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Lehdistötiedote
Seuraava
Taaleri on jättänyt hakemuksen pörssilistalle siirtymiseksi