29.03.2016

Taaleri Oyj on tänään jättänyt listalleottohakemuksen Nasdaq Helsinki Oy:lle yhtiön osakkeiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi Helsingin pörssin pörssilistalle. Taalerin osakkeen listalleotto on ehdollinen sille, että pörssi hyväksyy hakemuksen, ja että Finanssivalvonta hyväksyy Listalleottoesitteen. Tavoitteena on, että kaupankäynti yhtiön osakkeella alkaa pörssilistalla 1.4.2016.

Samalla Taaleri Oyj on jättänyt Helsingin pörssille hakemuksen, että sen osake poistetaan Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämältä First North Finland -markkinapaikalta.

Yhtiön osakkeiden kaupankäyntitunnus TAALA ja ISIN-koodi FI4000062195 säilyvät ennallaan. Taaleri Oyj noudattaa tästä päivästä alkaen pörssiyhtiöiden tiedonantovelvollisuutta koskevaa sääntelyä.

Lisätietoa listautumisesta tulee olemaan saatavilla Finanssivalvonnan hyväksymästä Listalleottoesitteestä. Kun esite on hyväksytty, se on saatavilla sähköisesti Taalerin verkkosivuilla www.taaleri.com/sijoittaja sekä kirjallisena Taalerin Helsingin-konttorista, Kluuvikatu 3, ja Helsingin pörssistä, Fabianinkatu 14, Helsinki. Esitteen julkaisemisesta tiedotetaan erikseen.

Taaleri Oyj

Taneli Hassinen
Viestintäjohtaja
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on ryhmä, joka on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Koko ryhmällä on suoraan ja välillisesti noin 30 000 asiakkuutta. Taaleri Oyj:llä on yli 2 000 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri luopuu Finsilva-omistuksistaan, tulosohjaus ennallaan
Seuraava
Taalerin Finsilva-omituksen kauppahinta 48 miljoonaa euroa, tulosohjaus ennallaan