05.07.2018

Tänään on Finanssivalvonnan hyväksynnän jälkeen allekirjoitettu lopullinen kauppakirja, jolla Taaleri hankki omistukseensa koko Evervestin osakekannan.  

Taaleri Varainhoito Oy ilmoitti 3.5.2018 ostavansa Evervest Oy:n koko osakekannan. Evervest on perustettu 2015 ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. Yhtiö siirtyy sataprosenttisesti Taaleri Varainhoito Oy:n omistamaksi tytäryhtiöksi. Kauppahinta maksetaan rahana. Osa kauppahinnasta määräytyy ns. earn out-mallin pohjalta.


Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja: Karri Haaparinne, toimitusjohtajan sijainen, Taaleri Oyj, 040 519 0441, karri.haaparinne@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja ja Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia.

Taalerilla oli joulukuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 400. Taaleri Oyj:llä on noin 3 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Ratiperän tuulipuistosta noin 3,65 miljoonaa euroa Taalerille
Seuraava
Taaleri tekee SuomiAreenaa yhdessä lasten ja nuorten kanssa