18.07.2018

”Rupsahda rauhassa – nuorissa on tulevaisuus”

Taaleri on aktiivisesti mukana SuomiAreenassa Porissa kuluvalla viikolla. Taalerin toiminnot on suunnattu erityisesti lapsiin ja nuoriin. Koko viikon avoinna olevassa Lapsiparkissa Taaleri on mahdollistajana. Keskiviikkona Taaleri järjestää Taaleri Luola -kisan nuorille yrittäjille.

”Näemme maailmassa nopeita muutoksia, jotka koskevat lapsia ja nuoria. Digitalisaatio, data ja yrittäjyys ovat hyviä esimerkkejä siitä, miten maailma muuttuu. Sen vuoksi haluamme toteuttaa SuomiAreenaa yhdessä lasten ja nuorten kanssa juuri näillä alueilla”, Taalerin markkinointijohtaja Kati Lehesmaa sanoo.

Tulevaisuuden yrittäjät esillä

Keskiviikkona 18.7. klo 13–14 kauppakeskus BEPOPin lavalla nähdään nuorten yrittäjien Taaleri Luola -kisa, jossa neljä nuorten tiimiä esittelevät oman liikeideansa. Tuomariston muodostavat Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri, Taalerin sijoitusjohtaja Tero Luoma, Aalto-yliopiston rahoituksen professori Vesa Puttonen ja Rovio-taustainen Peter Vesterbacka.

Taaleri Luolaan valitut nuoret ovat osallistuneet Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan, jossa perustetaan oikealla rahalla toimiva NY-yritys. Taaleri Luolaan osallistuvat nuoret yrittäjät on valittu valtakunnallisessa finaalissa Helsingissä keväällä.

Taaleri Luola -kisassa paras liikeidea ja esitys palkitaan 2 500 eurolla, jolla tiimi voi perustaa NY-yrityksensä pohjalta oikean osakeyhtiön.

”Kaikki tiimit ovat saaneet Taalerilta rahallista ja henkistä valmistautumistukea. Kesäkuussa valmennetut tiimit koe-esiintyivät Taalerin henkilöstölle. Aplodit olivat raikuvat”, Lehesmaa kertoo.

Lapset tutustuvat kestävään kehitykseen Astronauttikoulussa

Koko SuomiAreenan ajan maanantaista perjantaihin toimii Kauppakeskus IsoKarhun tiloissa Lapsiparkki, jossa 3-9-vuotiaat lapset voivat maksutta osallistua kahden tunnin ajan Astronauttikouluun. FunAcademy ja päiväkotioperaattori Pilke ovat yhdessä Taalerin, C Moren ja Lenovon kanssa toteuttaneet ohjelmallisen lastenhoidon.

”Lapsiparkissa lapset eivät ole pelkästään hoidossa, vaan osallistuvat aktiivisesti Astronauttikoulun toimintaan. Astronauttikoulu kokoaa luovasti erilaisia näkökulmia maailmaan ja sen kestävään kehitykseen. Haluamme innostaa lapset pohtimaan ja toimimaan”, Kati Lehesmaa toteaa.

Joka päivä Astronauttikoulussa on aikuisvieras. Taaleri tuo yritysekosysteemistään paikalle datakeskusyhtiö Ficolon toimitusjohtajan Seppo Ihalaisen. Hän esittelee torstaina 19.7. klo 12.30 uusiutuvaa energiaa ja datan tulevaisuutta sekä Ulvilan luolastossa sijaitsevaa datakeskusta.

”Digitalisaatio vaikuttaa moneen toimialaan. Taaleri on mukana murroksessa. Mielestämme digilukutaito on Suomen vahvuus, kuten kirjanlukutaito oli sata vuotta sitten”, Lehesmaa sanoo.

Viestintä
Taaleri Oyj

Lisätietoja:

Kati Lehesmaa, markkinointijohtaja, puh. 050 598 4650, kati.lehesmaa@taaleri.com
Taneli Hassinen, Senior Advisor, puh 040 504 3321, taneli.hassinen@taaleri.com

Lisätietoa Lapsiparkista: funacademy.fi/suomi-areena-lapsiparkki/

Lisätietoa SuomiAreenasta ja sen ohjelmasta: www.suomiareena.fi

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy-konserni sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja ja Ficolo Oy, joka kehittää datakeskuksia.

Taalerilla oli joulukuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 400. Taaleri Oyj:llä on noin 3 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, sophie.jolly@taaleri.com, puh. 040 828 7317

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri sai Finanssivalvonnan hyväksynnän ostaa Evervest Oy:n
Seuraava
Taalerin Juhani Elomaa Porissa: ”Pankkikeskeisyyden aika on ohi”