08.08.2017

Helsinki, 2017-08-08 11:09 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- TAALERI OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE   8.8.2017

Taalerin osakkuusyhtiö Fellow Finance avasi yrityksille uuden pääomakanavan

  • Suomalainen Fellow Finance on avannut yrityksille uuden laskurahoituspalvelun, joka mahdollistaa yritysten myyntisaamisten muuttamisen välittömästi rahaksi.
  • Laskurahoituspalvelussa yritys saa yksittäistä myyntisaamista eli laskua vastaan rahoituksen Fellow Financen palvelua käyttäviltä sijoittajilta ja näin laskusta nopeasti rahat käyttöön yrityksen kassaan.
  • Fellow Finance tarjoaa ensimmäisenä ja nyt Euroopan monipuolisimpana joukkorahoituspalveluna PK-yrityksille pitkäaikaisia yrityslainoja ja lyhytaikaista laskurahoitusta sekä kuluttajille vertaislainapalvelua Suomessa ja Puolassa.

Pienet ja keskisuuret yritykset saavat uuden joustavan rahoituskanavan perinteisten yrityslainojen rinnalle Fellow Financen avattua laskurahoituspalvelun. Fellow Financen verkkopalvelussa yritys lataa vain myyntilaskunsa palveluun ja saa laskulle heti rahoitustarjouksen. Hyväksyttyään rahoitustarjouksen, yritys saa rahat laskustaan välittömästi käyttöönsä. Tämä helpottaa olennaisesti pitkistä, jopa 60 päivän, maksuajoista kärsiviä yrityksiä käyttöpääomatarpeissaan.

”Myyntisaamisten eli laskujen rahoittaminen on yrityksille helpoin ja järkevin tapa saada käyttöpääomaa. Laskun rahoittamalla tehdystä työstä tai toimitetusta tuotteesta yritys saa heti rahansa, mikä nopeuttaa rahankiertoa ja tukee yrityksen kasvua. Teknologisesti yritysrahoituspalvelumme on edelläkävijä verrattuna perinteisiin palveluihin ja toimijoihin Euroopassa.”, Fellow Financen toimitusjohtaja Jouni Hintikka kertoo.

Laskurahoituspalvelujen ja erilaisten vaihtoehtoisten pääomakanavien tarve on viime vuosina kasvanut nopeasti suurten yhtiöiden venyttäessä maksuaikojaan, pankkirahoituksen saannin vaikeutuessa PK-yrityksissä ja yritystoiminnan muuttuessa yhä enemmän palvelujen tarjoamiseen. Vuonna 2016 laskurahoitus- ja factoringmarkkina yksin Euroopassa oli noin 1 500 miljardia euroa kasvaen 6,2 prosenttia edellisestä vuodesta (lähde: The EU Federation for the Factoring and Commercial Finance Industry (EUF)).

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Jouni Hintikka, toimitusjohtaja, Fellow Finance Oyj, Puh. 040 5855 009, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi

Fellow Finance – Crowdfunding for People and Businesses

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta 147 milj. eurolla ja palvelulla on 224 000 käyttäjää 43 eri maasta. Fellow Finance Oyj on perustajiensa ja finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama suomalainen osakeyhtiö.

Lue lisää laskurahoituksesta:

http://www.fellowfinance.fi/yrityslaina/laskurahoitus

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille. 

Taalerilla oli joulukuun 2016 lopussa hallinnoitavia varoja 4,8 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 900. Taaleri Oyj:llä on yli 2 800 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

         Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321, taneli.hassinen@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
JELD-WEN ostaa Mattiovi Oy:n Taalerilta
Seuraava
Taalerin kannattavuus parani merkittävästi alkuvuodesta