31.10.2019

 

 

 

TAALERI OYJ                                 PÖRSSITIEDOTE                          31.10.2019 KLO 15:00

Taalerin Varainhoito-segmentin uudeksi johtajaksi ja Taaleri-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Perttu Purhonen

Perttu Purhonen, 50, on tänään nimitetty Taalerin Varainhoito-segmentin johtajaksi ja Taaleri-konsernin johtoryhmän jäseneksi. Purhonen siirtyy Taalerille Nordeasta, jossa hän on johtanut Private Wealth Management -toimintoja ja ollut viime vuodet rakentamassa Nordic Family Office -toimintoja Suomeen. Hänellä on pitkä kokemus johtavista tehtävistä Nordean Private Banking -toiminnoissa viimeisen 10 vuoden ajalta. Perttu Purhonen aloittaa Taalerilla 1.12.2019 ja hänet tullaan valitsemaan Taaleri Varainhoito Oy:n toimitusjohtajaksi.

”Perttu Purhosella on erittäin monipuolista kokemusta ja vankkaa näyttöä useasta varainhoitoon keskeisesti liittyvistä johtotehtävästä. Hän on hankkinut laajaa johtamiskokemusta varainhoidon alalta ja olen vakuuttunut siitä, että hänen asiakaslähtöisellä johtamisella ja asiantuntemuksella Taalerin Varainhoito-segmentti kasvaa ja kehittyy strategiamme mukaisesti", sanoo Robin Lindahl, Taalerin toimitusjohtaja.

"Lähden innostuneena ja energialla kehittämään Taalerin Varainhoito-segmenttiä kohti sen seuraavaa menestystä, on myös hienoa päästä mukaan Taalerin johtoryhmään ja yhdessä viemään Taaleria eteenpäin kohti seuraavaa vaihetta”, sanoo Perttu Purhonen.

Karri Haaparinne, Taaleri Oyj:n toimitusjohtajan sijainen ja nykyinen Varainhoito-segmentin johtaja, palaa entisiin tehtäviinsä keskittyen jatkossa Taalerin omiin sijoituksiin sekä portfolio- ja kanssasijoituksiin. Hän jatkaa Taaleri Oyj:n toimitusjohtajan sijaisena ja johtoryhmän jäsenenä.

Taaleri Oyj
Viestintä

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Robin Lindahl, Taaleri Oyj, tel. 050 595 9616, robin.lindahl@taaleri.com

Liitteet:
Perttu Purhonen CV

 

 

 

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan.

Taalerilla oli kesäkuun 2019 lopussa hallinnoitavia varoja 6,6 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 300. Taaleri Oyj:llä on noin 4 300 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 

 

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

 

www.taaleri.com
www.taalerivarainhoito.com
www.taalerienergia.com
www.taalerikapitaali.com

www.garantia.fi
www.fellowfinance.fi

 

Taaleri Twitterissä

 

 

 

 

 

 

 

Sophie Jolly, Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 828 7317, sophie.jolly@taaleri.com

 

 

 

Liite

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin taloudelliset raportit ja yhtiökokous vuonna 2020
Seuraava
Lombard International Assurance S.A.:n osakeomistus Taalerista on laskenut alle 5 prosentin rajan