10.12.2015

Helsinki, 2015-12-10 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Taaleritehdas ylsi toiselle sijalle eurooppalaisiin pörsseihin listautuneiden yritysten ”European Small and Mid-Cap Awards 2015” -kisassa Brysselissä myöhään keskiviikkoiltana. Yhtiöitä on listautunut Euroopan pörsseihin viimeisen vuoden aikana noin 400. Kriteereinä kilpailussa olivat muun muassa yrityksen sijoitustarinan kiinnostavuus, osakekurssin kehitys ja yrityksen suhteellinen koko. Taaleritehdas on listattu Nasdaqin pohjoismaisella vaihtoehtoisella First North -markkinapaikalla.

”Olemme jatkuvasti kehittyvänä finanssitalona tunnettuja omasta lähestymistavastamme, joka poikkeaa sijoitus- ja varainhoidon markkinoilla kilpailijoistamme. Uskomme ideoiden, pääoman ja yrittäjyyden yhdistelmään, joka on osoittautunut yksilöllisen asiakaspalvelun ohella vahvaksi kilpailutekijäksi. Esimerkiksi pääomarahastomme kehittävät suomalaisen yhteiskunnan rakenteita ja luovat hyvinvointia, kuten työpaikkoja”, Taaleritehtaan toimitusjohtaja Juhani Elomaa sanoo.

Kilpailun järjestivät eurooppalaisia listayhtiöitä edustava European Issuers -järjestö sekä eurooppalaisia pörssejä edustava FESE yhteistyössä Euroopan komission kanssa. Kilpailun kansainvälisessä tuomaristossa oli pääomamarkkinoiden, median ja akateemisen maailman edustajia. Sarjan voitti englantilainen Xeros ja kolmanneksi sijoittui puolalainen Alumetal.

Taaleritehdas Oyj
Viestintä

Lisätietoja:

Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321 (klo 11.30- )

www.taaleritehdas.fi
www.fellowfinance.fi

 

Taaleritehdas lyhyesti

Taaleritehdas on finanssiryhmä, joka on listattu First North Finland -markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas tarjoaa sijoitus, rahoitus- ja vakuutuspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleritehtaalla on lisäksi omaa sijoitustoimintaa. Taaleritehdas-konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä viidestä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta, Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä, Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:stä sekä sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on fyysistä kultaa tarjoava Kultataaleri Oy, yritysvakuutusten kilpailutusta tarjoava Vakuutusvahti Oy sekä vero- ja lainopillista neuvontaa tarjoava Taaleritehtaan Holvi Oy. Taaleritehdas on myös aloittanut varainhoitopalveluiden tarjonnan Turkissa. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taaleritehdas on yrittäjävetoinen kasvuyritys. Taaleritehtaalla on hoidettavia varoja 3,4 miljardia euroa ja asiakkaita 3000 joulukuun 2014 lopussa. Koko finanssiryhmän asiakasmäärä on suoraan ja välillisesti 27 900 asiakkuutta. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: www.taaleritehdas.fi

         Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, puh. 040 504 3321 (klo 11.30- )

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleritehtaan tuulipuistot Karvialle ja Perhoon
Seuraava
KUTSU TAALERITEHDAS OYJ:N YLIMÄÄRÄISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN