28.01.2016

 

Taaleritehdas Oyj:n nimi muuttuu tästä päivästä alkaen Taaleri Oyj:ksi. Muutos liittyy laajempaan yritysilmeen muutokseen ja asteittaiseen kansainvälistymiseen. Osana yritysilmeen muutosta yrityksen vanha nimi Taaleritehdas Oyj muuttuu tästä päivästä alkaen Taaleri Oyj:ksi. Nimenmuutos heijastuu myös tytäryhtiöiden nimiin, jotka ovat nyt Taaleri Varainhoito Oy, Taaleri Pääomarahastot Oy, Taaleri Rahastoyhtiö Oy ja Taaleri Sijoitus Oy. Pääomarahastojen nimet muuttuvat toukokuun loppuun mennessä.

Taaleri Oyj:n kaksi osakesarjaa on yhdistetty 8.1.2016 pidetyn ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti. Kaupparekisteriin on 28.1.2016 merkitty A-sarjan 13 637 049 osakkeen sekä jo aiemmin kaupankäynnin kohteena olleiden B-sarjan 14 713 571 osakkeen yhdistäminen yhdeksi osakesarjaksi ja oikeuksiltaan samanlaisiksi. Yhdistämisen jälkeen Taaleri Oyj:n osakkeiden lukumäärä on 28 350 620, joten osakesarjojen yhdistämisen yhteydessä osakkeiden lukumäärä ei siis muutu. Uusi osakesarja on kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella TAALA perjantaista 29.1.2016 alkaen.

”Kyseessä on yksi yhtiömme suurimpia muutoksia. Toimialaa muokkaavat muun muassa digitalisaatio ja suorarahoitus, jotka tuovat pääomamarkkinoille kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita. Haluamme kulkea toimialan kärjessä. Tavoitteenamme on kasvattaa voimakkaasti asiakasmääräämme kotimaassa sekä kansainvälistyä asteittain”, Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja Juhani Elomaa sanoo.

Taaleri on avannut tänään uudistuneet nettisivunsa osoitteessa www.taaleri.com. Sivustolla avataan helmikuussa sijoitustuotteiden verkkokauppa, jossa voi alkuvaiheessa merkitä Taalerin yhdistelmärahasto-osuuksia. Kaikkiin Taalerin uusiin yhdistelmärahastoihin on suunniteltu 10–20 prosentin osuus myös Taalerin pääomarahastoja.

Verkkopalveluiden uudistamisen yhteydessä sijoitusten raportointia on muutettu aiempaa selkeämmäksi. Taalerin siirtymistä Helsingin pörssin päämarkkinapaikalle puolestaan ennakoidaan uudistuneella sijoittajasivustolla.

Taaleri Oyj
Viestintä

Taaleritehtaan Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puh. 09 612 9270

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oy, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli kesäkuun 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 300. Koko ryhmällä on suoraan ja välillisesti noin 30 000 asiakkuutta. Taaleri Oyj:llä on 1 700 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi

 

 

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleritehdas solmi merkittävän raamisopimuksen tuulivoimalatoimituksista
Seuraava
Taaleritehdas muuttuu Taaleriksi ja avautuu myös säästäjille