Uusiutuvan
energian tulevaisuus

Kotimaamme ompi Suomi -seminaari

Kotimaamme ompi Suomi -seminaari järjestetään torstaina 24.11.2016 Kaapelitehtaalla Merikaapelihallissa Helsingissä. Tapahtuma alkaa ilmoittautumisella klo 14.30. Seminaari alkaa klo 15.00. Tervetuloa mukaan!

Energia-alan murros muuttaa maailmaa ja Taaleri haluaa olla siinä vahvasti mukana. Fossiilista energiantuotantoa ajetaan alas poliittisin päätöksin, mikä ohjaa pääomien liikkeitä toimialalla niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Tervetuloa mukaan kuulemaan alan huippujen näkemyksiä uusiutuvan energian tulevaisuudesta ja sen tarjoamista sijoitusmahdollisuuksista!

Olemme saaneet seminaariin mielenkiintoisia puhujia visioimaan uusiutuvan energian tulevaisuutta: tulevaisuudentutkija Markku Wilenius, Lappeenrannan teknillisen yliopiston uusiutuvan energian tulevaisuustutkimuksen professori Christian Breyer ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ympäristö- ja innovaatiojohtamisen professori Raimo Lovio käsittelevät aihetta monesta eri näkökulmasta.

Myös Taaleri Energian toimitusjohtaja Kai Rintala ja energia-asiantuntijat Taamir Fareed ja Petri Isotalus astuvat lavalle ja kertovat, mitä Taaleri Energia tekee tulevaisuudessa, ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa sijoittajille.

Seminaarin juontaa Peter Nyman.


 

Markku Wilenius

Professori (VTT) Markku Wileniuksella on yli 20 vuoden kokemus tulevaisuudentutkimuksesta ja häntä pidetään yhtenä alan pioneereista.

 

Christian Breyer

Christian Breyer on Pohjoismaiden ensimmäinen aurinkotalouden professori.

 

Raimo Lovio

Raimo Lovio on professori, jonka erikoisalana ovat innovaatio- ja ympäristöjohtaminen.

 

Kai Rintala

Rakentamistalouden tohtori Kai Rintala on Taaleri Energian toimitusjohtaja. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus energia- ja infrastruktuurihankkeista.

 

Petri Isotalus ja Taamir Fareed

Taaleri Energian kokeneet asiantuntijat Petri Isotalus ja Taamir Fareed tietävät kaiken aurinko- ja tuulienergiainvestoinnneista.

 

Peter Nyman

Peter Nyman on journalisti, uutisankkuri ja viestintäammattilainen, joka myös valmentaa kolmella kielellä.