12.01.2018

Asian vireilletulo koskien Vakuutusosakeyhtiö Garantian mahdollista vakuutustapahtumaa ja korvausvaatimusta

TAALERI OYJ                                 PÖRSSITIEDOTE                          12.1.2018  KLO 16:00

Asian vireilletulo koskien Vakuutusosakeyhtiö Garantian mahdollista vakuutustapahtumaa ja korvausvaatimusta

Taaleri Oyj:n tytäryhtiö Vakuutusosakeyhtiö Garantia on saanut tiedon mahdollista vakuutustapahtumaa sekä siihen liittyvää viiden miljoonan euron määräistä korvausvaatimusta viivästysseuraamuksineen ja oikeudenkäyntikuluineen koskevan asian vireilletulosta Helsingin käräjäoikeudessa

Vakuutuskorvausvaatimus liittyy Garantian takausvakuutusasiakkaana vuonna 2011 olleeseen eläkekassaan, joka asetettiin vakuutuskassalain (1164/1992, muutoksineen) mukaiseen selvitystilaan joulukuussa 2011.

Garantia katsoo, että esitetty vakuutuskorvausvaatimus on perusteeton, minkä vuoksi siitä ei ole kirjattu varausta tulokseen, vaan se esitetään ehdollisena velkana Taaleri-konsernin tilinpäätöksessä. Asia on tuotu esiin Taalerin listalleottoesitteessä 30.3.2016.

Taaleri Oyj
Viestintä

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Konsernin liiketoiminnalliset tytäryhtiöt ovat: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy-konserni, Taaleri Sijoitus Oy-konserni, Taaleri Energia Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiöt Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja, sekä Inderes Oy, joka tuottaa analyysejä ja markkinainformaatiota sijoittajille. 

Taalerilla oli kesäkuun 2017 lopussa hallinnoitavia varoja 5,3 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 4 300. Taaleri Oyj:llä on yli 3 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa. 

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi
www.inderes.fi

Taaleri Twitterissä

 

 Taneli Hassinen, viestintäjohtaja, taneli.hassinen@taaleri.com, puh. 040-5043321

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri mukaan Jordanian suurimpaan aurinkoenergiahankkeeseen
Seuraava
Taaleri kehittää asuntokohdetta Toronton pohjoispuolelle