29.03.2016

Taaleri Oyj:n ja eläkevakuutusyhtiö Eteran 15.3.2016 julkistaman Finsilva-kaupan kauppahinta on 48 miljoonaa euroa. Taaleri-konserniin kuuluva Taaleri Sijoitus Oy hyväksyi Eteran tekemän sitovan tarjouksen Metsärahasto II Ky:n kaikista yhtiöosuuksista, joka kohdistuu noin 19,77 prosentin omistusosuuteen Finsilva Oyj:n osakkeista.

Tarjouksen arvioidaan johtavan lopullisen kaupan toteutumiseen huhtikuun loppuun mennessä. Mikäli lopullinen kauppa toteutuu, sillä on merkittävä positiivinen vaikutus Taaleri-konsernin vuoden 2016 tulokseen. Taaleri säilyttää tulosohjauksensa ennallaan.

Taaleri Oyj

Taneli Hassinen
Viestintäjohtaja
Puh. 040 504 3321
taneli.hassinen@taaleri.com

Taaleri lyhyesti

Taaleri on ryhmä, joka on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Koko ryhmällä on suoraan ja välillisesti noin 30 000 asiakkuutta. Taaleri Oyj:llä on yli 2 000 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri on jättänyt hakemuksen pörssilistalle siirtymiseksi
Seuraava
Taaleri on ostanut pääomarahastoyhtiönsä vähemmistöosuuden