25.02.2016

Taaleri Oyj:n hallitus on tehnyt päätöksen jättää maaliskuun 2016 aikana listalleottohakemus yhtiön osakkeen (kaupankäyntitunnus TAALA) ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi Helsingin pörssin päämarkkinalla. Samassa yhteydessä yhtiö tulee hakemaan osakkeensa poistamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämältä First North Finland -markkinapaikalta.

Taaleri Oyj
Viestintä

Taneli Hassinen
viestintäjohtaja
puh. 040 504 3321

Taalerin Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puh. 09 612 9270

 

Taaleri lyhyesti

Taaleri on ryhmä, joka on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taalerilla oli vuoden 2015 lopussa hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3 500. Koko ryhmällä on suoraan ja välillisesti noin 30 000 asiakkuutta. Taaleri Oyj:llä on yli 1 900 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

 Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: 

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taalerin tilinpäätöstiedote tammi-joulukuu 2015: Operatiivinen tulos kaksinkertaistui
Seuraava
Taaleri toteutti Biotehdas-ketjun myynnin Gasumille