16.08.2023

TAALERI OYJ                PÖRSSITIEDOTE                16.8.2023 klo 8.05

Muutos Taalerin johtoryhmässä


Taaleri Oyj:n johtoryhmän jäsen ja Vakuutusosakeyhtiö Garantian toimitusjohtaja Titta Elomaa on ilmoittanut jättävänsä Garantian toimitusjohtajan tehtävän. Hän on vastannut Garantian toiminnasta vuodesta 2018 lähtien. Elomaa jatkaa tehtävässään Taaleri Oyj:n johtoryhmän jäsenenä ja toimitusjohtajana Garantiassa vuoden 2023 loppuun asti.

Vakuutusosakeyhtiö Garantian hallitus on päättänyt nimittää KTM Henrik Allosen yhtiön toimitusjohtajaksi 1.1.2024 alkaen. Samalla hänestä tulee Taaleri Oyj:n johtoryhmän jäsen. Allonen on toiminut vuodesta 2019 alkaen Garantian taloudesta ja riskienhallinnasta vastaavana johtajana sekä toimitusjohtajan sijaisena vuodesta 2021 lähtien. Ennen nykyistä tehtäväänsä Allonen on toiminut mm. Head of Credit Risk Analysis -tehtävässä Finnvera Oyj:ssä.

Titta Elomaa on ehdolla Garantian hallituksen jäseneksi seuraavalle hallituskaudelle helmikuussa 2024. Suunnitelmana on, että Elomaa toimisi hallituksen päätoimisena puheenjohtajana yhtiön strategisen kasvun ja jatkuvuuden varmistamiseksi.

Taaleri Oyj


Lisätietoja:
Peter Ramsay, toimitusjohtaja, Taaleri Oyj, 050 343 7493, peter.ramsay@taaleri.com


Taaleri lyhyesti

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Ohjaamme pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Allekirjoitimme vuonna 2010 YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI), ja liityimme vuonna 2021 Net Zero Asset Managers -aloitteeseen. Visiomme on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa.

Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,6 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.taaleri.com 

Johtaja, sijoittajasuhteet, vastuullisuus ja viestintä, Siri Markula, puh. 040 743 2177, siri.markula@taaleri.com

« Takaisin: Ajankohtaista

Edellinen
Taaleri Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.–30.6.2023: Taalerin vuoden toinen neljännes oli hyvä jatkuvien tuottojen 11 prosentin kasvun ja sijoitustoiminnan vahvan tuloksen ansiosta
Seuraava
Taaleri Oyj:n avainhenkilöiden kannustinjärjestelmän ansaintajakso 2023–2026